(14 dames/4 heren)

Wij stellen u voor aan onze nachtclubdanseressen: Ruby de temperamentvolle Ram, Emmy de nuchtere Stier, Agate de nieuwsgierige Tweeling, Moon de gevoelige Kreeft, Cat de trotse Leeuw, Sardy de bescheiden Maagd, Saphy de besluiteloze Weegschaal, Topaz de mysterieuze Schorpioen, Opal de flirterige Boogschutter, Grena de ambitieuze Steenbok, Marine de excentrieke waterman en Amy de dromerige vis.

Twaalf vrouwen, twaalf sterrenbeelden en twaalf problemen. Allen werken in de nachtclub van de legendarische Miss Diamond. Een plek waar de zon al lang niet meer schijnt. Op mysterieuze wijze worden de problemen van de dames één voor één ‘opgelost’. Maar wie is hiervoor verantwoordelijk? Rekenen de vrouwen eindelijk af met hun verleden of krijgen zij hulp van de sterren? Ga mee op deze mysterieuze reis langs alle sterrenbeelden en laat je onderdompelen in de rokerige wereld van de nacht, verleiding en wraak.

Gespeeld: september 2019 Berghem

Vraag een proefzending aan bij: Toneeluitgeverij Grosfeld