(9 dames/6 heren)

Lucinda is de gelukkigste vrouw op aarde! Zij runt een nachtclub, is stinkend rijk en sinds kort getrouwd met de liefde van haar leven, Hugo. Lucinda is dol op haar kleindochter Lilly en sinds kort heeft zij er door haar huwelijk met Hugo ook nog twee “leuke” stiefdochters bij gekregen. Alles lijkt te mooi om waar te zijn.

De twee stiefdochers van Lucinda zijn onuitstaanbaar. Ze zijn verslaafd aan plastische chirurgie en willen constant in de aandacht staan. Ze gaan dan ook helemaal uit hun dak wanneer de grote Al Brown een bezoekje aan de nachtclub komt brengen.

Lilly vertrouwt de kersverse echtgenoot van haar oma niet zo. Daar heeft ze alle reden toe want achter de rug van Lucinda om maakt hij foute plannen. Hugo heeft contact met Al Brown een zakenman die over lijken gaat. Brown heeft een tv-zender, die vooral slechte reality-soaps en talentenjachten uitzendt. Wat zijn de heren samen van plan? Welke deal hebben zij gesloten achter de rug van Lucinda om.

Al’s kleindochter Sophie lijkt heel schattig, maar samen met haar “BFF” Rani van Leer kraakt ze iedereen af, inclusief haar moeder Cassandra. De over het paard getilde Sophie krijgt binnenkort echter een bijzondere verrassing te verwerken.

Is echt alles op tv te koop, zoals Al zegt, dus ook een jury? Zullen Lucinda’s beste vriend Don en de rest van het club-personeel erachter komen “Who the next Diva” is?

Who’s the next Diva is een voorstelling met een lach en een traan.

Gespeeld: april 2019 Oosthuizen

Vraag een proefzending aan bij: Toneeluitgeverij Grosfeld