(7 dames/ 5 heren)

Irma en Manfred zijn 30 jaar geleden in een oude villa ergens op een afgelegen plek een therapiepraktijk begonnen. Zij hebben dit gedaan uit idealisme. Ze waren het niet eens met hoe de geestelijke gezondheidzorg te werk ging. In de begin jaren liep de praktijk zeer goed. Alleen Manfred had het vaak moeilijk. Irma weet dat hij uit een moeilijk gezin komt waarvan zijn vader al op jonge leeftijd is overleden. Manfred bleef alleen achter met zijn dominante moeder. Een moeder waarbij hij nooit iets goed kon doen. Manfred kwam steeds meer tussen Irma en zijn moeder in te staan en heeft uiteindelijk gezegd dat zijn moeder is overleden. Dit was echter niet zo. Zij zat in een verzorgingstehuis. Elena (moeder) had het daar niet naar haar zin. Zij is weggelopen om bij haar zoon te gaan wonen. Manfred wist niet wat hij met haar aan moest en besloot haar te verstoppen op zolder en haar zo snel mogelijk weer terug te krijgen naar het tehuis. Elena is echter niet van plan op te stappen. Zij ziet haar kans waar om haar zoon weer helemaal voor zich te winnen.  Met de praktijk gaat het steeds slechter er komen minder en minder cliënten. Manfred is daar behoorlijk door van slag. Hij deelt zijn zorgen met zijn moeder. Deze gaat zich met de therapieën bemoeien. Dit heeft geen goede invloed op de cliënten.  De situatie gaat van kwaad tot erger. De cliënten draaien steeds meer door en Irma verliest ook grip op de situatie.  Als dan ook nog de beste vriendin van Irma verdwijnt en haar lichaam dagen later wordt gevonden in de rivier dichtbij de villa krijgt Irma haar twijfels. Er gebeuren te veel vreemde dingen.

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld