(15 dames/7 heren)

In ‘Jodelahiti’ maken we kennis met familie de Boer die op vakantie gaat in Oostenrijk ter nagedachtenis aan hun overleden (schoon-) moeder en oma. Haar grootste wens was om uitgestrooid te worden vanaf de hoogste berg. Eenmaal aangekomen in pension ‘Gletscherblick’ krijgen ze naast de andere gasten ook nog te maken met een beroemd jodelduo (wereldberoemd in de jaren ’80), een lui kamermeisje, skileraren die alleen maar achter de dames aanzitten (of is dit nu andersom?!) en een stelletje criminele bejaarden.

Dan is er ook nog Dina Lowina. Zij is de hoofd-act tijdens de bonte avonden die gegeven worden in het pension. Helaas heeft Dina een burn-out gekregen…..

’Jodelahiti’ is een echte klucht waarin ongegeneerd met deuren wordt geslagen, mensen zich onder bedden verstoppen, dronkenschap, overspel alles komt aan de orde!

Kortom…. Genoeg ingrediënten voor een avond vol hilariteit!’Jodelahiti’

Gespeeld: april 2019 Oss

Vraag een proefzending aan bij: Toneeluitgeverij Grosfeld