(6 dames/3 heren)

(van deze voorstelling is ook een Friese versie beschikbaar)

Korte inhoud:

Het ontroerende en meeslepende verhaal over Angel/Jimmy, een travestiet die, nadat hij is vermoord, terugkeert als engel en zijn levensverhaal vertelt. Het verhaal vol verdriet en emotie. Angel wordt door Claire, zijn kille moeder, verstoten uit haar leven, omdat zij het niet eens is met de levensstijl van haar zoon; uit schaamte wijst zij hem de deur. Lena, een lieve vrouw, zeer ongelukkig in de liefde, ontfermt zich over Angel. Ook ontmoeten we Daisy, de beste vriendin van Angel. Zij is weggelopen van huis en is in de prostitutie terecht gekomen. We komen Stein tegen, de broer van Daisy. Intelligent, voorbestemd om een beroemd arts te worden, maar bezwijkend onder de druk van zijn zeer dominante moeder. Komt uiteindelijk op het verkeerde pad. Angel komt in het spel op voor zijn vrienden, maar moet dit met de dood bekopen. Een spel over liefde, hoop, moed, tolerantie en vergeving.

Gespeeld: februari 2017 De Meent, april 2015 Beugen, mei 2014 Vleuten, november 2013 Gemert, november 2012 Oss 

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.

Foto: Til Sanders