(14 tot 17 spelers)

Korte inhoud:

Een familievoorstelling gebaseerd op het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen.

Jana en Sanne zijn twee vriendinnen en lid van dansgroep “The Roses”. Als er op een koude winteravond sneeuw valt, vertelt de hippe oma van Jana het verhaal van de Sneeuwkoningin. Iedere keer als er sneeuw valt, zal er een scherf van de toverspiegel van de Sneeuwkoningin mee naar de aarde komen. Word je geprikt door de spiegelscherf , dan verandert je hart in een klomp ijs. De Sneeuwkoningin komt je dan halen en neemt je mee naar haar ijspaleis. Jana en Sanne moeten lachen om het verhaal en nemen het niet echt serieus. Maar als Sanne geprikt wordt en de Sneeuwkoningin haar daadwerkelijk komt ophalen, is het met het lachen gauw gedaan. Jana begint aan een lange zoektocht naar haar vriendin. Of ze haar gaat vinden kun je zien in deze voorstelling.

Gespeeld: december 2016 Oss

Vraag een proefzending aan bij: Toneeluitgeverij Grosfeld

Foto: Inge Kotterman