(8/7 dames/6/7 heren)

Korte inhoud:

Doortje, een lieve vrouw met 3 dochters heeft een grote prijs gewonnen in de staatsloterij. En hoe gaat dat dan? Juist, iedereen wil graag een stukje van die prijs ontvangen. Bijvoorbeeld Janine, haar oudste en zeer gefrustreerde dochter, samen met haar man Pascal, een eeuwige loser, die totaal onder de plak zit bij zijn vrouw. En dan Hettie, ook een dochter, natuurfreak, samen met haar geitenwollentype man Govert. Of Marlies, de jongste. Ligt in scheiding, heeft 4 kinderen en is nogal labiel. Ook bijna ex Frank wil ineens zijn huwelijk wel weer redden, omwille van het geld….. Doortje heeft deze hebzuchtig echter door en besluit eens heerlijk luxe op vakantie te gaan met buurvrouw Conny en laat tussendoor ook nog haar huis verbouwen. Echter, wat blijkt….? Foutje van de staatloterij: de prijs is helemaal niet ophaar lot gevallen… Tja, en dan zijn de rapen gaar!

Gespeeld: april 2013 Oss 

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.