(7 dames/3 heren)

Korte inhoud:

Tante Mientje is overleden. En zoals het hoort na zo’n tragisch sterfgeval komt de familie samen om het zware verdriet samen te verwerken….en om de erfenis samen de verdelen. De stickertjes worden al op de spullen geplakt en iedereen wil zoveel mogelijk voor zichzelf hebben. Nee, niet voor het geld natuurlijk, maar voor de emotionele waarde. De sfeer wordt steeds grimmiger en hebzucht voert de boventoon.. De notaris komt langs om het testament voor te lezen. Echter, de notaris is nogal dronken en neemt het verkeerde testament mee. De familie ontploft bijna en ruziën samen gezellig verder. Uiteindelijk wordt het testament voorgelezen komen komt de familie wel van een hele kouwe kermis thuis….. Hebben, hebben , hebben?

Helaas, ’t enige wat ze hebben is koude koffie en droge cake….

Gespeeld: september 2018 België, januari 2018 Heeswijk-Dinther, april 2016 Lent, maart 2016 Uden, november 2015 Veghel, oktober 2015 Beers, maart 2015 Wilnis, maart 2013 Nuland

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.