(11 dames/4 heren)

Korte inhoud:

Vergrijzing neemt snel toe in ons land en veel ouderen komen terecht in het bejaardenhuis. Echter, de zorg voor de ouderen laat nogal eens te wensen over! En dat is zeker het vooral in dit bejaardenhuis. Zuster Reina is altijd chagrijnig en ergert zich dood aan de grijze bewoners. Ze doet wel lief, maar zegt vaak gemene dingen. het eten is slecht, de zorg is slecht en de sfeer is slecht. Mary, een van de bewoonsters, heeft het helemaal gehad met het bejaardenhuis. Ze komt in opstand en krijgt de andere bewoners mee in haar plannetje! Ze heeft een grote erfenis gekregen en dit helpt haar en de bewoners om een mooie, nieuwe toekomst op te bouwen. En zuster Reina? Die staat uiteindelijk met lege handen en wordt daardoor nog chagrijniger!

Gespeeld: april 2014 Oss 

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.