(7 dames, 3 heren)

Carin en Petra zijn twee zussen die samen een camping runnen. Ze houden er nogal verschillende ideeën op na. Carin wil verandering en Petra houdt alles het liefste zoals het is. Helaas is het niet meer zo heel druk op de camping en moet er iets georganiseerd worden om de bezoekers weer aan te trekken. Gelukkig is daar Joke die samen met haar man Kornelis al jaren een vaste gast is. Zij bedenkt een leuke bonte avond met bingo, kaasblokjes en leverworst! Helaas is die avond op dezelfde avond gepland als de bruiloft van Sarah-Jane. Zij is samen met haar moeder op de camping gekomen nadat het hotel waar ze verbleven tot op de grond toe is afgebrand. Dus weg feestlocatie! Joke is niet van plan haar bingo-bonteavond af te zeggen. Dat moet best samen kunnen. Toch?

Marcianne en Gert zijn twee nieuwe gasten op de camping. Zij zijn echter in de veronderstelling dat zij op een nudistencamping verblijven. Dit tot grote schrik van de andere gasten. Zij hebben ook hun vijf herders meegenomen. Alleen zitten die onder de vlooien. Alle kleren van de gasten moeten gewassen worden. Zou het dan toch nog een naturistencamping worden? Zou de bruiloft doorgaan? Allemaal vragen die een antwoord verdienen. Gelukkig hebben we kaas en worst!

Gespeeld: oktober 2019 Leimuiden, september 2017 Bergeijk, maart 2016 Heesch

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.