(12 dames/5 heren)

Korte inhoud:

Op de planeet Oet wonen rare figuren, zoals snot-elfjes, een vuile vuilnisman en snoepvrouwtjes. Op Oet getuigt het van fatsoen om te stinken en te kleven en netheid is daar echt een heel slechte eigenschap. Op een dag komt een Snot-elfje op aarde terecht. Daar ontmoet zij Thomas, een mensenkind met bijzonder schone, keurige ouders. Thomas heeft een paar eigenschappen, waarmee hij zich misschien beter op de planeet Oet zou thuis voelen. Snot-elfje neemt Thomas mee naar haar planeet en laat haar kennismaken met andere Oetbewoners. Miss Ranz houdt daar in de gaten dat iedereen zich wel vies en smerig blijft gedragen. Haar grootste vijand Mister Clean wil echter alles zo snel mogelijk schoonmaken. Als er dan ook nog gegeten wordt van de Specuransjes gebeuren er rare dingen!

Gespeeld: oktober 2014 Oss 

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.