(13 dames/4 heren)

Korte inhoud: 

Een parodie op het klassieke sprookje Assepoester. We krijgen te maken met Fee, een lief maar zeer klungelige vrouw, die met toveren meestal de mist in gaat. Met als gevolg dat ze tijd en personen door elkaar haalt: Assepoes, Gruwella, Drizella en Anatasia, levend in 1894, komen door haar in het nu terecht. En Astrid, Rachelle, Britt en Barbie, levens in het nu, komen in 1894 terecht. Erg verwarrend allemaal. Maar we zien dat sommige dingen niet echt veranderen: in 1894 werd Assepoes gebruikt als sloofje door haar stiefmoeder en haar 2 akelige zussen. In 2013 gebeurt met Astrid precies hetzelfde. Rachelle, Britt en Barbie gebruiken haar als manusje van alles. Door de tijdslijnen door elkaar te gebruiken creëren de schrijvers een heel apart en komisch kinderspel. Visueel sterk en vol vaart en verwarring.

Gespeeld: oktober 2013 Oss

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.