(7/10 dames/2/4 heren)

Korte inhoud:

Speelt zich af in Whoopy land. In Whoopy land wonen alleen maar gezellige en aparte mensen. Alles mag en niet hoeft. De kinderen hoeven zelfs niet naar school en iedereen is er vrolijk en aardig. Koningin Louella regeert, maar is de hele dag met haar uiterlijk bezig. Daardoor vergeet ze wel eens te regeren. Haar slechte broer Hork, lomp en kwaadaardig wil de macht overnemen. Daar heeft hij een slim en gemeen plannetje voor bedacht. Maar of dat lukt? Elvira komt uit Whoopy land maar is getrouwd met Pieter, burgemeester in Nederland. Ze wonen in Nederland en dat is wennen, vooral voor hun zoon Benjamin, die hier gepest wordt. Die zou liever in Whoopy land gaan wonen. Zou dat gaan gebeuren of moet hij voor altijd in dat saaie Nederland blijven wonen. Een komisch en spannend spel, met veel vaart en actie geschreven.

Gespeeld: oktober 2011 Oss 

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.