(9 dames/8 heren)

Korte inhoud:

Vaar mee uit op het cruise-schip ‘ The Princess Miracle’ en beleef een doldwaze avond  in de komedie Aloha Hé (Return To The Love Boat)’ .
Kapitein Stuart zorgt er voor, samen met zijn vrouw, dochter en personeel, dat de gasten aan boord een heerlijke en ontspannen reis gaan beleven. Met hulp van o.a. Isaac, barman, met de eeuwige ‘big smile’, Jean Paul, hoofd entertainment; verslaafd aan aandacht, Doris, airobic-lerares. Vindt zichzelf geweldig. Praat met Amerikaans accent.
Of dat dit keer ook gaat lukken? Liefde, intriges en (ont)spanningen zijn namelijk de ingrediënten voor deze cruise en zelfs een ramp lijkt niet uit te blijven… Tussendoor zorgt een groep Chinezen voor de nodige hilariteit en splaakverwalling……

Een spel dat zeer geschikt is voor een jubileumuitvoering. Feest der herkenning. Back to the 80-tis!

Gespeeld: februari 2018 Putten, maart 2016 Oosthuizen, maart 2016 Bathmen, juli 2015 Buggenum, juni 2015 Heythuysen, mei 2015 Roggel, 2013 Antwerpen, oktober 2012 Drunen,  april 2010 Oss

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.