(8 dames/3 heren)

Korte inhoud: 

Karin, een zakelijke en vergeetachtige vrouw en haar ordinaire en altijd rokende zus Anita runnen samen hotel Hommellus. Annie is de werkster en manusje van alles. Een beetje dom en last van een vervelende kwaal: een steenpuist op haar achterste. We treffen Wilbert, een vaste gast, een sulletje en verzamelaar van allerlei beestjes. Verder komt het zeer bekakte echtpaar Charles en Marilyne logeren. Ze wilde naar het Hilton, maar manlief heeft een verkeerd hotel geboekt.  Charles gaat zwaar gebukt onder de ‘terreur’ van zijn vrouw. Gerrit en Stein, een stel uit het dorp vieren hun 40 jarig huwelijk. Zij praten dialect en vormen een mooie tegenstelling met Charles en Marilyne.Rozalinde, een waarzegster zorgt voor verrassende wendingen in dit spel. Ook Aafke en Henriette logeren in het hotel: de een vol optimisme, de ander altijd klagend……Een vrolijke spel, met zeer uiteenlopende typetjes en vol vaart en komische ontwikkelingen.

Gespeeld: april 2020 Schiedam, maart 2020 Berghem, oktober 2019 Sint Hubert, mei 2019 Groessen, april 2018 Boxmeer, maart 2017 Doetinchem, juni 2014 Wijk bij Duurstede, februari 2014 Amerongen, april 2013 Den Brink, november 2012 Veghel, juni 2011 Zutphen, december 2010 Herpen, maart 2010 Nuland 

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.