(8 dames/5 heren)

In hotel “De Zeearend” gaat een vreemde brief rond onder de gasten en het personeel. In die brief staat dat er aan het eind van het weekend een prijs van een miljoen uitgereikt gaat worden aan de meest eerlijke persoon die in het hotel verblijft. Wie die eerlijke persoon is zal bepaald worden door een spion. Die spion kan iemand van de gasten of het personeel zijn.

Het duurt niet meer lang of iedereen is aan het speculeren wie die spion kan zijn. Iedereen heeft ook wel een reden om er met het geld vandoor te kunnen gaan. Maar zijn al die redenen wel zo eerlijk? Of liegt en bedriegt iedereen er vrolijk op los om zo toch nog kans te maken op het royale geldbedrag!

Kortom genoeg ingrediënten voor een geslaagde klucht waarin alle klucht clichés voorbij zullen komen. Verdwijning, ontvoering, verwarring, vermomming, verhoudingen kortom genoeg om een avondje onbezorgd te kunnen lachen!

Vraag een proefzending aan bij: Toneeluitgeverij Grosfeld