(2 dames/3 heren)

(Van deze voorstelling is ook een Friese versie verschenen : Hotel kreat net)

Derk is hoteleigenaar. Hij is nogal chaotisch en probeert alles voor iedereen goed te doen maar slaat steeds de plank mis. Dan heeft hij ook nog te maken met klagende gasten omdat er steeds iets kapotgaat. Het hotel heeft geen goede naam en loopt slecht. Al het personeel is ontslagen dus Derk is naast manager ook nog klusjesman, kok en manusje van alles. Gelukkig heeft hij nog wel een kamermeisje in dienst. Nou ja gelukkig. Tinie, het kamermeisje is erg lomp, direct en vooral lui. Julius en Astrid, een echtpaar, komen logeren. Zij zijn 25 jaar getrouwd. Maar al gauw verschijnt ook Sylvia in het hotel. Zij is de geheime minnares van Julius en doet er alles aan om hem definitief voor hem te winnen. Kobus, vrijgezel en immer in het gezelschap van zijn kanarie in kooi, maakt het gezelschap kompleet. Hij wordt tot over zijn oren verliefd op Tinie, maar of dat wederzijds is…? Een wervelende klucht, met het ene misverstand gevolgd door het andere.

Gespeeld: november 2019 Heereveen, maart 2019 Zuidwending

Vraag een proefzending aan bij: Toneeluitgeverij Grosfeld