(6/7 dames/3/4 heren)

Korte inhoud:

Het verhaal gaat over drie heksen, waarvan Secreta, de oudste, een secreet is en wil dat iedereen doet wat zij zegt. Ze wil macht over alles en iedereen en ze heeft een enorme hekel aan kinderen. Ze wil dat iedereen naar haar luistert en ze wil macht over haar zusters. En ze heeft een enorme heksel aan zomer en mooi weer. Gelukkig is er Tonie de tovenaar, een echte goedzak. Tonie is erg lief voor de kinderen en heeft een hekel aan Secreta. Ook komen er een prinses en prins langs. De prinses is verslaafd aan snoep en de prins is op zoek naar een prinses. Weten ze elkaar te vinden in de liefde?Een spannend avontuur. Zal het goede overwinnen? Of krijgt Secreta haar macht?

Gespeeld: mei 2011 Doesburg, oktober 2006 Schoonoord, september 2003 Hapert, april 2002 Rijssen, april 2002 Oosterstreek, maart 2002 Rijssen, februari 2002 Utrecht, maart 2000 Haarle, februari 2000 Veenhuizen, april 2000 Oss

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.