(8/9 dames/3/5 heren)

Korte inhoud:

“De Droomprinses” is een prachtig eigentijds sprookje over een heel luie, ontevreden prinses die alles, maar dan ook alles wil hebben. Hofdame Tinet en Hofnar Joris blijft ze voor haar karretje spannen om allerlei vervelende klussen voor haar op te knappen. Haar ouders (de koning en de koningin) zijn ten einde raad. Plotseling verschijnt er een fee. Niet zomaar een fee, nee een probleemoplossende fee. De Fee heeft een droommachine. De droommachine kun je droomopdrachten geven. Je kunt tegen de machine vertellen wat jij wil dat de prinses gaat dromen. En dromen dat doet de prinses. Zo komt ze in haar dromen pratende jurken tegen, Lolbroek en Grapjas twee clowns en ook ziet zij zichzelf als kind en oude vrouw. Zal de prinses door al haar dromen veranderen en inzien dat ze wat aardiger moet zijn voor de mensen in haar omgeving?

Gespeeld: maart 2015 Nootdorp, juni 2013 Wognum, oktober 2008 Wouw, maart 2003 Gennep, mei 2001 Malden, april 1999 Oss

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.