(9/10 dames/3/4 heren)

Korte inhoud:

Sjaak is kroegbaas van een gezellige dorpskroeg. Hij is gescheiden en zijn ouders wonen bij hem in huis: Tonnie en Kees. Kees is licht dementerend en haalt de gekste dingen uit. Sjaak heeft een zus, Conny; nogal gemeen en dominant. Zij woont samen met haar zus Nelleke en is nogal belust op geld. Nelleke is de slome zus van Sjaak en zit onder de duim bij Conny. Jan, dorpsbezoeker en alcoholist. Ziet eruit als zwerver. ook Mies komt regelmatig in de kroeg. Een echte roddeltante. Truus, haar vriendin, ook zo’n echte roddelaarster. Petra en Loes, vriendinnen. zijn beiden verliefd op Sjaak. Vooral als hij ineens veel geld blijkt te hebben…… Een komisch spel, met veel vaart geschreven.

 Gespeeld: april 2017 Eersel, november 2013, juni 2013 Spijkerboor, mei 2013 Zutphen, maart 2011 Nuland 

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.