(9 dames/3/4 heren)

(van deze voorstelling is ook een Friese versie beschikbaar: Rappemoetings en manljusswit)

Conny is eigenaresse van datingbureau “De laatste kans” Helaas heeft het bureau veel last van moderne varianten zoals Tinder. Toch geeft Conny niet op. Ze probeert op allerlei manieren klanten te lokken. Zo organiseert ze speeddate avonden in de kroeg van haar vriendin. De avonden worden bezocht door de meest uiteenlopende types.  Zoals bijv. Roxanne en Angelique, moeder en dochter maar wie van de twee is er nu eigenlijk op zoek naar een kerel? Of ontmoet Casandra een nymfomane die het niet zo nauw neemt. Ze verslindt mannen aan de lopende band en bij gebrek aan mannen is ze ook niet vies van een avontuurtje met een vrouw.  Ben je opzoek naar een wat rustiger type dan is Wendy misschien wel iets voor je. Een degelijke schooljuffrouw met een zeer aparte lach. Zoek je stoer? Dan ben je bij Cleo aan het juiste adres. Zij zuipt iedere vent zonder moeite onder de tafel.  Dan hebben we het nog niet eens gehad over Sien, Pien, Mien en Rien vier zussen waar je niet omheen kunt. Kortom keus genoeg voor de mannen! De dames hebben helaas minder te kiezen. Er hebben zich maar vier mannen in geschreven. En wat voor mannen! Remco, een postzegel sparende sul. Tony een rokkenjager, hij heeft nog nooit een vaste relatie gehad. De net gescheiden Roy die gaat voor de losse contacten. Tommie is de laatste van het stel, hij heeft een wel heel apart beroep. Daar moet je als vrouw ook maar zin in hebben. Wil je weten wie met wie gaat eindigen?

Gespeeld: april 2020 Gulpen, maart 2018 Heesch

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld