(7 dames/ 3 heren)

Wij heten u van harte welkom aan boord van ons cruiseschip. Tijdens de vaart zult u in de watten worden gelegd door ons altijd vriendelijke personeel. Zij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Aan boord bevinden zich de meest uiteenlopende gasten. Op de passagierslijst staan al een aantal namen die niet de minste zijn.

Zo zullen meevaren mevrouw Elize van Heemstede tot Zuiderwei en haar beste vriendin mevrouw Trude van Asseldonk tot Noorderwei. De dames zijn beide van adel! Elize heeft zo haar eigen redenen om mee te varen. In een ver verleden heeft zij eens iets met de Kapitein gehad. Zal dit een romantische vaart voor haar gaan worden? Ook aan boord is Bep van Casteren. Een gezellige dame die een cruise heeft gewonnen via de Postcode loterij. Zij mag proeven van het rijke leven aan boord. Iedere dag is voor haar weer een feestje. Er is zelfs een beroemdheid aan boord van ons schip. Haar naam is Svetlana en zij is de winnares van “The Voice of Polen”! Wij hopen dat ze ons nog verrast met een spectaculair optreden.

Verder zult u volkomen veilig zijn als we de zee op gaan. Wij hebben namelijk een nieuwe scheepsarts aan boord. Zijn naam is Paul van de Velden. Hij is een zeer bekwaam arts dus mocht u zeeziek worden bent u bij hem aan het juiste adres. (Of niet dat moet nog blijken).

Gespeeld: mei 2019 Oestgeest, maart 2017 Heesch

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.