(8 dames/4 heren)

Korte inhoud:

De Vinkenstraat. Een gezellige volkswijk in zomaar een stad. We treffen er een aantal bewoners aan: Gea en Ron, een getrouwd stel. Gea wil nog van alles, maar Ron is een beetje uitgeblust en zet ’t liefst modelvliegtuigjes in elkaar. Madelief en Eva, moeder en dochter. Madelief wilde ’t liefst clown worden, maar Eva kwam onverwacht. Dat betekende einde carrière. Ze eet haar problemen weg. Angela en Erwin, ouders van 5 nogal drukke kinderen. Erwin heeft ’n eigen bedrijf en werkt zo ongeveer dag en nacht. Therese en Ferdinand, oorspronkelijk uit ’t Gooi, maar helaas failliet verklaard. Ferdinand werkt nu als vuilnisman en Therese verdrinkt haar verdriet met port. Cora en Dora, een tweeling op leeftijd. Volkse types met ’t hart op de juiste plek. Postbode Joris, verlegen en met een fobie voor clowns. De bewoners krijgen een brief van de woningbouwvereniging: de huizen moeten gesloopt worden! De bewoners vinden het vreselijk en komen in opstand! De oplossing lijkt aanstaande, met hulp uit onverwachte hoek! Een hartverwarmend komische blijspel!

Gespeeld :  april 2016 Amstelhoek, januari 2016 Purmerend

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.