(12 dames/6 heren)

Korte inhoud:

Voor de pauze speelt deze voorstelling zich af in de jungle. In die jungle komen een aantal groepen samen. Een gezelschap acteurs, die in de jungle opnames aan het maken zijn voor de soapserie “Niet is voor altijd”. Maar zij zijn niet de enige die de jungle onveilig maken. Een groep patiënten hebben ook de jungle uitverkoren om daar een therapiesessie te gaan houden. Zo lopen er ook nog een aantal verdwaalde bejaarden rond, die hun reisgezelschap kwijt zijn geraakt en al dolende rondjes aan het lopen zijn. Dan is er ook nog een reisleidsters die op zoek is naar de bejaarden maar ze nergens kan vinden. Het drijft haar tot wanhoop.

Te pas en te onpas komen komt iedereen elkaar tegen en zitten de personages elkaar flink dwars. Van de opnames voor de soap komt niet veel terecht omdat drankproblemen en onderlinge ruzies bij de acteurs opspelen, en de therapeutische sessies hebben ook niet echt het gewenste effect, mede omdat de therapeute en de begeleidster er volkomen verschillende ideeën op na houden over de juiste behandeling. Als dan eindelijk de bejaarden terecht zijn en er wat schot komt in de therapieactiviteiten en de therapeute en de soapregisseur elkaar gevonden hebben, komt er een stel kannibalen (met een grote kookketel) onderleiding van Koningin Coockie op. Dan is het wel even tijd voor een pauze!

Na de pauze bevinden we ons in het gesticht, waar de patiënten maar ook de reisleidster en de door drank aangetaste actrice zijn opgenomen. Via een uitzending van RTL Boulevard wordt bekend gemaakt dat de soap-awards zullen worden uitgereikt. De patiënten en bejaarden willen de show bijwonen. Tijdens de show gaat eigenlijk alles mis wat er maar mis kan gaan. De presentatrice laat verstek gaan, de schoonmaker wordt tot presentator gepromoveerd. Een zangeres die niet kan zingen. Aan het eind worden dan eindelijk de awards uitgereikt tenminste als Koningin Coockie geen roet in het eten gooit! Een spektakelstuk wat een leuke uitdaging is voor een grote toneelvereniging.

Gespeeld: juni 2016 Heythusen, november 2014 De Hoef, oktober/november 2014 St.Hubert, mei 2009 Zandvoort

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.