(5/6 dames/2/3 heren)

(Van deze voorstelling is ook een Friese versie verschenen : In golle tijd yn Tirool)

Korte inhoud:

In deze komedie gaan drie zussen (Sien, Bea en Sjan) en hun mannen (Rien, Gerard en John) op vakantie naar Tirol. Dit om het vijftig jarig huwelijk van Sien en Rien te vieren. Het is een wonder dat de twee al zolang getrouwd zijn want ze maken constant ruzie. Bea heeft smetvrees en is steeds in de weer met schoonmaakspullen. Zelfs in het pension waar ze verblijven maakt ze heel de kamer schoon. Ze drijft haar man Gerard vaak tot wanhoop. Sjan en John zijn de buitenbeentjes van de familie. Ze zijn asociaal en doen waar ze zelf zin in hebben.

Dan heb je nog de twee eigenaressen van het pension (Helga en Olga). Olga is dol op mannen en ook Rien, Gerard en John zijn niet veilig voor haar charmes. Dit tot wanhoop van Helga die wil dat alles in het pension goed blijft verlopen. Maar of dat lukt?

Komisch en vol vaart geschreven.

Gespeeld: februari 2020 Hartwerd, mei 2017 Gilze, maart 2016 Varik, maart 2015 Hemelum, januari 2012 Rijen, december 2011 Molenschot, oktober 2011 Beers, maart 2010 Vianen, november 2009 Vianen, maart 2008 St. Michielsgestel, februari 2007 Waardenburg, november 2006 Eersel, juni 2006 Oss, mei 2006 Den Bosch

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.