(4 dames/3 heren)

Korte inhoud:

Een verhaal over de vriendschap tussen Heleen en Richard. We volgen ze van 1975 t/m 2014 in al hun lief en leed. Huwelijken, geboortes, familie, liefdes, ziektes, pijn, geluk maar bovenal onvoorwaardelijke vriendschap.

Vanaf 1975 heeft Heleen besloten om voortaan ieder jaar een songfestivalfeestje te geven. Deze feestjes lopen als een rode draad door de voorstelling. Het oppervlakkige songfestival maakt dat soms de alledaagse problemen minder zwaar lijken. De liedjes brengen je soms in feeststemming of weten juist een gevoelige snaar te raken. Een voorstelling waarin het leven met zijn leuke en minder leuke momenten centraal staat. Voor iedereen in het publiek zal er een moment van herkenning voorbij komen.

TIP: In het boekje loopt het verhaal van 1975 t/m 2014. Het is echter ook een mogelijkheid om het verhaal andersom te spelen. Dus van 2014 terug naar 1975. Deze keuze ligt natuurlijk bij de regisseur.

Gespeeld: oktober 2019 Oss

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld.