(7 dames/ 5 heren)

Irma heeft samen met haar man Manfred een eigen therapiecentrum. Zij vinden het belangrijk dat mensen met verschillende problemen met elkaar in contact komen en van elkaar kunnen leren. Ze hebben een grote villa op een afgelegen plek gekocht. Irma is creatief therapeute. Dans, zang, drama en beeldende vorming vormen de rode draad binnen haar therapieën. Jaren is het met het therapiecentrum goed gegaan, maar de laatste jaren moeten ze veel meer moeite doen om mensen binnen te krijgen. Ook Manfred is niet meer de man wie hij is geweest, hij is verbitterd en gedraagt zich anders tegen de cliënten. Hij doet geheimzinnig en Irma heeft het gevoel, dat jij soms tegen haar liegt. Manfred heeft in zijn jeugd door zijn dominante moeder een trauma opgelopen. Irma vindt het muziekdoosje uit de jeugd van Manfred. Zij weet, dat hij dit niet leuk gaat vinden. Er gebeuren vreemde dingen en is Irma wel de vrouw, die je denkt dat ze is?

Gespeeld: maart 2018 Schagerburg

Vraag een proefzending aan bij Toneeluitgeverij Grosfeld